Morten's Message Wall

ns16
Niels Søndergaard 15 months ago

Det ser ud, som om RT har løst problemet med de skandinaviske vokaler nu.

ns16
Niels Søndergaard 22 months ago

Kun tre stjerner til Prometheus? Buuuh!

Morten's Friends

No friends visible to you.

Latest Submissions

No Recent Submissions

TV Seasons Morten Wants to See

No Want to See selections yet.

Morten's Recent Ratings

Movies | TV seasons
The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

(2014)
2 days ago via Rotten Tomatoes

Overraskende skarp (og modig) fortsættelse til den ellers lidt unødvendige reboot. Den vil rigtig meget - nok også mere, end der reelt er plads til, i en ellers lang forestilling. Foxx's Electro ender derfor med at være lidt til overs, selvom han burde være hovedskurken. Men ellers er det vældig underholdende, og Garfield er en rigtig god Spider-Man. Jorden bliver gødet til en 3'er, der ser ud til at blive rigtig fornøjelig!

Right at Your Door

Right at Your Door

(2005)
4 days ago via Rotten Tomatoes

Right At Your Door tager en fremragende (og uhyggelig) idé, og former den til en 90 minutters stabil, neglebidende thriller. Cochrane er ikke helt stærk nok til at bære den største rolle, og som man tit ser i denne type film, med et meget lille cast, er der lidt "døde" perioder undervejs. Men konceptet holder, og slutningen er god. Det er nok til mig.

Retreat

Retreat

(2012)
4 days ago via Rotten Tomatoes

Godt udtænkt, og overvejende velspillet, "high concept" thriller, der ikke giver nogle lette svar undervejs. Taber lidt intensitet i den midterste del, og er også forbandet af det klassiske "lad-nu-være-med-at-gøre-sådan-nogle-dumme-ting"-syndrom, men ikke i en sådan grad, at det ødelægger fornøjelsen.

Noah

Noah

(2014)
12 days ago via Rotten Tomatoes

Aronofsky gets biblical on your ass... og så også lige en omgang Lord Of The Rings. MEGET fri fortolkning af historien om Noa, fyldt med nydelig CGI, og en interessant kernehistorie i midten af det hele. Lidt for ujævn, rent fortællemæssigt, hvor "alt det fede" bliver fyret af i første halvdel af filmen, hvorefter det hele går meget i stå, og bliver en smule halvkedeligt. Aronofsky er og bliver dog alt andet end en ligegyldig instruktør, og Crowe er perfekt castet, til det dystre materiale. Absolut ikke spild af tid, men ikke for enhver smag.

The Conjuring

The Conjuring

(2013)
12 days ago via Rotten Tomatoes

Effektiv, omend uoriginal, spøgelseshistorie, leverer masser af "hop-i-sædet"-momenter, og ret fed snigende uhygge. Mister lidt pusten mod slutningen, hvor det pludselig bliver meget håndgribeligt, og der går "Exorcisten" i den. Farmiga og Wilson leverer varen, og Wan er efterhånden en af tidens bedste gyser-instruktører, hvilket han viser flere gange undervejs. Anbefales!

Morten's Badges

Intel Hollywood Star Program (July 2012 - December 2012)
Total Actions:
Find us on:                 
Help | About | Jobs | Critics Submission | Press | API | Licensing | Mobile