Xomara's Message Wall

rdrielsma
Ryan drielsma 3 years ago

hi
hoesmetje

malfarez2
Maureen Alfarez 5 years ago

Hi Xomie,
Ik wil jullie alvast heel hartelijk danken voor die digitale doopkaart. Ik was er erg mee verrast en naturlijk blij mee. Wat de doop gisteren betreft; ik was de hele week zenuwachtig. Maar toen ik op het podium met andere dopelingen stond voelde ik me tof. Ik moest ook mijn getuigenis belijden, maar ik heb heel wat anders gezegd dan ik op mijn doopaanmeldingskaart heb aangegeven. Ik heb iets anders gezegd, wat niet zo boeiend was. Er zijn foto's gemaakt en natuurlijk is er een dvd gemaakt. Ik ga 2 bestellen, waarvan ik n naar jullie ga opsturen. Van mijn kant was er niemand op 1 zuster en broeder n die pers voor mij naar de dienst zijn gekomen.
Pastor David zei in het water nog iets over mijn getuigenis aan me "het werd hoog tijd". Het komt er op neer dat ik me na een paar jaar nu pas heb laten dopen.gen m Ik was net even gestopt met mailen, omdat ik een telefoontje van een andere zuster van de kerk had gekregen. Ze bemoeide een hele tijd niet met me en nu belt ze me weer op. Zo heb je die mensen met gebruiksaanwijzing. Nu ben ik een nieuwe schepping in de Here, dus probeer ik bepaalde dingen zoals roddelen te verminderen totdat ik dat niet meer doe. Want zoals je weet moet de Heilige Geest ons veranderen en dat gebeurt langzamerhand. Je kan je oude manieren niet in eens veranderen. Het is meestal een proces. Nu even over jou leidsterschap. Ik vind het erg tof van jij en prisje dat jullie actief in de Gemeente zijn. Ga zo door en betrek God bij alles wat je wil doen.Het komt allemaal goed, geloof me. Als je een probleem hebt, leg het aan de Here voor en hij geeft een oplossing. Je kan dat voor alles als leidraad gebruiken. Niet op je eigen krachten of intutie vertrouwen maar op de stem van onze Lieve Vader. Die ons neemt zoals we zijn.
Morgen moet je naar school h. Wat jammer, dus je kan niet uitslapen. Tj..
Lieve Xomie, Ik moet morgen en overmorgen naar Arnhem voor mijn werk, dus ik ga nu effe wat anders doen. Have a nice day.

God Bless D

About Xomara

No user info supplied.

Latest Submissions

No Recent Submissions

TV Seasons Xomara Wants to See

No Want to See selections yet.

Xomara's Badges

Intel Hollywood Star Program (July 2012 - December 2012)
Total Actions:
Find us on:                     
Help | About | Jobs | Critics Submission | Press | API | Licensing | Mobile