Morten Steen's Profile - Rotten Tomatoes

Want-to-See Movies

Want-to-See TV

This user has no Want to See TV selections yet.

Rating History

Dawn Of The Planet Of The Apes
3 years ago via Rotten Tomatoes
½

Udmærket (men ikke fantastisk) fortsættelse til 1'eren fra 2011, er endnu et stort spring frem for motion capture-teknologien, hvilket så desværre går lidt ud over menneskerne i filmen... de er ret kedelige. Og da det ikke rigtig på noget tidspunkt er klart, hvor man egentlig bør lægge sin sympati, ender det sådan lidt enten-eller. Det er lidt surt, for der er virkelig mange gode momenter at hente i filmen. Men den følelsesmæssige "connection" udebliver lidt, og så ender man med at nyde det visuelle, i stedet for at investere sig 100% i filmen. Absolut et kig værd, og der lægges fint op til endnu et kapitel - og skal Serkis have verdens første Oscar, for en motion capture-rolle? Jeg tror det.

Oculus
Oculus (2014)
3 years ago via Rotten Tomatoes

SÅ tæt på, og så alligevel ikke helt! Oculus har et fremragende koncept, og er teknisk helt i top - min første tanke umiddelbart efter filmen, var dog at den ville have gjort sig bedre, som en novellefilm. Og så opdager man så, at den faktisk er baseret på instruktørens egen kortfilm... aha! Skifter mellem at være uhyggelig og frustrerende, og når først præmissen er på plads, kører den temmelig meget i ring. Der er dog meget at imponeres over, men en strammere fortælling havde pyntet gevaldigt.

The Orphanage
The Orphanage (2007)
3 years ago via Rotten Tomatoes

Hands down en af de bedste gysere de sidste 10 år. Vælger sine uhyggelige momenter med omhu, og fokuserer i stedet på at fortælle en virkelig god historie (som rent faktisk hænger sammen, og giver mening!), og svælger i smuk æstetik, og et fremragende lydbillede. Giver både gåsehud og tårer i øjnene. En stor, stor film.

Sabotage
Sabotage (2014)
3 years ago via Rotten Tomatoes

Arnold er god - rigtig god, endda, men Sabotage er en rodet og unødvendigt brutal omgang. Man fornemmer tegningen til en god film, men resultatet er skuffende. Jeg har erfaret at instruktørens oprindelig cut var 3 timer, og det er studiet der har skamklippet den - tænker en Director's Cut kunne løfte den væsentligt. En nærmest uigenkendelig Worthington er i øvrigt god i en mindre rolle, mens Howard er totalt spildt. Og det er vel konklusionen på filmen som helhed: en forspildt mulighed.

Transformers: Age of Extinction
3 years ago via Rotten Tomatoes
½

Den bedste i Michael Bay-serien hidtil, og det siger mere om de foregående 3, end om denne... mere larm, mere slow-motion, mere nonsens, og mere mind-numbing action... historien giver en lille smule mere mening end tidligere, og vi slipper for Shia LaBeouf og Megan Fox - Wahlberg er okay, men uden at anstrenge sig synderligt, løber Grammer og Tucci med den hæder, filmen fortjener. Ikke uden underholdningsværdi, men det er bare alt for meget af det gode - og 160 minutter er jo vanvittigt.
Tegnefilmen fra 1986 er stadig den bedste Transformers-film der er lavet!