ns16's Profile - Rotten Tomatoes

Want-to-See Movies

Want-to-See TV

This user has no Want to See TV selections yet.

Rating History

Ghost in the Shell
4 days ago via Rotten Tomatoes
½

3 1/2 ud af 5 robotgeishaer. Tom action i eksotiske klæder, men betydelig bedre end sit rygte. Det japanske brunette-look klæder Scarlett rigtig godt, og selv Pilou Asbæk, som fik mig til at krumme tæer i går i GOT #701, gør en fin figur og tager et trin op ad hollywoodstigen. Gedigen, men hurtigt glemt underholdning.

The Zookeeper's Wife
11 days ago via Rotten Tomatoes

3 ud af 5 urokser. Endnu en omgang holocaust, nu med Warszawas Zoo som omdrejningspunkt. Selv om man får det polske folks og jødernes lidelseshistorie serveret i flotte farver, sidder man sært upåvirket tilbage af denne lunkne fattigmandsudgave af Schindler's List.

Spider-Man: Homecoming
14 days ago via Rotten Tomatoes
½

4 1/2 ud af 5 spindelvæv. Tiltrængt reboot af Marvels bedste figur, som har levet en hensygnende tilværelse siden Raimis trilogi med Toby Maguire. Veloplagt blanding af ungdomsfilm, komedie og action, hvor især Michael Keaton glimrer som vaskeægte Birdman. Tom Holland er også lysår bedre end Andrew Garfield.

Drone
Drone (2017)
41 days ago via Rotten Tomatoes

3 ud af 5 attachétasker. En dronepilot konfronteres i sit forstadshjem af et af ofrene for sine "følgeskader". God suspense med stof til eftertanke.