ns16's Profile - Rotten Tomatoes

Want-to-See Movies

Want-to-See TV

This user has no Want to See TV selections yet.

Rating History

What Happened to Monday
4 months ago via Rotten Tomatoes
½

3 1/2 ud af 5 ugedage. Dejlig kulørt sf-actionbasker fra Netflix med Noomi Rapace i syv forskellige roller. Skønsom blanding af Soylent Green, Repo Men, In Time, Orphan Black og Dimensionsdetektiven.

The Dark Tower
5 months ago via Rotten Tomatoes

1 ud af 5 parallelverdener. Jeg fatter ikke, hvad der er sket her. Kan ikke forestille mig, at Anders Thomas Jensen og Nikolaj Arcel bærer eneansvaret for denne referatstil af et skamklippet epos, men dårlig er den i hvert fald. Ualmindelig ringe endda. Idris Elba gør, hvad han kan for at redde den synkende skude, mens McConaughey leverer sin karrieres foreløbige bundpræstation.

Valerian and the City of a Thousand Planets
5 months ago via Rotten Tomatoes

3 ud af 5 gnavpotvekslere. Luc Bessons filmudgave af Mézières' univers rammer plet, hvad kulisser og aliens angår. Problemet er, at alfahannen Valerian er blevet af afløst af en konfirmand af samme navn, og at Laureline har fået brintet sit røde hår. Det sidste er ikke så slemt som det første, og Cara Delevingne gør det faktisk godt som hårdtslående rumelverpige, men drengerøven Dane DeHaan formår på ingen måde at formidle sin postulerede rolle som erfaren kvindebedårer, og det giver historien et kikset skær af teenagekomedie. Men filmen er bestemt en fest for øjet og okay underholdning, hvis man glemmer at sammenligne den med tegneserien.